Blant Norges vakreste strender

Borestranden er en naturopplevelse i seg selv. Sommerstid tiltrekker stranden seg solhungrige og badeglade fra hele regionen, mens turgåere og surfere valfarter hit uansett årstid. Med egen hytte her kan du være først ut i bølgene, nyte strandturer når solen står opp og går ned eller bare nyte tilværelsen i en stol under den vakre jærhimmelen.

Selveiertomter fra ca 200 til 400 m2.

Alle hyttene bygges på selveiertomter. Prosjektet får selvsagt moderne infrastruktur med vei, vann, avløp og strøm, og det blir en parkeringsplass på hver tomt. Trinn 1 ble revet bort. Trinn 2 består av 14 tomter som er i salg nå.

Finansier hyttekjøpet med utleie!
En investering i hytte på Borestranden er en investering i det gode liv! Med en så fantastisk beliggenhet og mange tilreisende hvert eneste år, er det gode muligheter for å leie ut hytta. Å stille hytten disponibelt for utleie er en forutsetning ved kjøp. Utleien vil styres av en tredje part som sørger for at det skjer profesjonelt, så man slipper å tenke på det. Hytteeier vil sitte med 70 % av leieinntektene, noe som alltid kommer godt med. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Området er regulert til reiselivsområde. Kontakt oss for mer informasjon om regulering og utleie.